держав
  Із часів князя Київського Володимира Великого до сьогодення героїчний український народ поколіннями творив історію держави, будуючи политу потом і кров’ю незалежну, правову і розвинену державу.
      День Української Державності ми відзначаємо у час нових небувалих випробувань.
   День Української Державності нероздільно пов’язаний із нашим військом і людьми, які всі працюють на нашу перемогу. Перемогу добра над злом, законності над беззаконністю, миру над війною. Запорукою цьому буде наша єдність – єдина обов'язкова умова збереження нашої державності.
      Страшна реальність війни показала всьому світу незламний дух, героїзм, хоробрість, міцну віру українського народу та як потрібно відвойовувати державність.
      Нам є чим пишатися, адже кожний великий і маленький українець наближають нас до Перемоги задля збереження цілісності України.
      Славний український народ показав усьому світу незламність характеру і силу духу, яка буде прикладом наслідування для багатьох.
     Державність не має теперішнього часу, вона весь час у розвитку, тому щиро зичимо сили, згуртованості та перемоги. Переконані, що зможемо відбудувати нашу Державу і героїчними вчинками наших сучасників гордитимуться наші нащадки.
      Віримо у наших людей! Віримо у Збройні сили України! Віримо у Перемогу! Віримо у нашу Державу!
Все буде Україна!🇺🇦
З повагою та найкращими побажаннями
Голова Лубенської районної ради Тетяна КАЧАНЕНКО
Депутати районної ради