151

 27 червня 2023 року відбулася 15 сесія Лубенської районної ради 8 скликання.

       В роботі пленарного засідання окрім депутатів районної ради взяли участь начальник РВА Сергій СІРЯЧЕНКО, працівники виконавчого апарату районної ради та апарату райдержадміністрації.

       Перед початком роботи, депутати хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих захисників та захисниць України, що загинули від рук російських окупантів.

       Голова районної ради Тетяна КАЧАНЕНКО та голова РВА Сергій СІРЯЧЕНКО вручили відзнаки Полтавської обласної ради та Лубенської районної ради за активну діяльність із надання всебічної допомоги українським військовим і внутрішньо переміщеним особам, які постраждали внаслідок російської збройної агресії та з нагоди Дня Конституції України.

       На початку роботи сесії заступник голови районної територіальної виборчої комісії Яна БАС ознайомила депутатів з постановою про реєстрацію Наталії ОМЕЛЬЯНЕНКО депутатом Лубенської районної ради Полтавської області.

       Голова районної ради Тетяна КАЧАНЕНКО привітала Наталію ОМЕЛЬЯНЕНКО та побажала плідної роботи.

        В ході сесії присутні заслухали звіт голови РДА щодо виконання делегованих Лубенською районною радою повноважень у 2022 році, розглянуто та прийнято відповідні рішення з інших питань.

       Попередньо питання порядку денного розглянуто на засіданні постійних комісій та президії районної ради.

       Пленарне засідання сесії районної ради пройшло плідно та конструктивно, за що голова районної ради Тетяна КАЧАНЕНКО подякувала.

2153154155156157158159151015