феремер

         Зі щирими словами вдячності та побажання миру та добра звертаємося до Вас у цей літній червневий день - ДЕНЬ ФЕРМЕРА.

      В усі часи, як повелося з давніх-давен, сільськогосподарська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашої держави, нашого краю, запорукою добробуту кожного українця. Це свято усіх тих, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих фермерських справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

      Є така професія – землю плекати. Це не просто робота на землі, а дбайливе господарювання за традиційним українським укладом, колосальна напруга сил і повна самовіддача. 

      Фермери Лубенщини, як і всі аграрії, долучилися до підтримки Збройних сил України, надають благодійну допомогу тимчасово переміщеним людям. Від вашої успішної праці залежить продовольча безпека України. 

      Вітаємо всю фермерську спільноту з професійним святом, висловлюємо глибоку вдячність кожному із фермерів за вашу наполегливу працю! Бажаємо Вам високих врожаїв та гарної погоди. А головне – Миру і Перемоги. Будемо із хлібом – будемо у безпеці! Нехай засіки повняться відбірним зерном, а ваші сім’ї – достатком і благополуччям.

         З повагою, голова Лубенської районної ради Тетяна КАЧАНЕНКО

        Депутати районної ради