Цей день визначений для того, щоб привернути увагу суспільства до проблем та нагадати про постійний обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей з інвалідністю.Інваліди День
Ці люди, як ніхто, потребують нашої уваги і допомоги. І не тільки держава має дбати про цих людей: кожен з нас має глибоко усвідомлювати наскільки важлива наша підтримка.
В переддень Міжнародного дня людей з інвалідністю, заступник голови районної ради Оксана Цимбал зустрілась з представниками Лубенського районного осередку Всеукраїнської організації інвалідів «Союз інвалідів України». Вручила грамоти Лубенської районної ради та подякувала їм за нелегку працю та щоденну допомогу з подолання труднощів людьми, які мають проблеми зі здоров’ям.
Побажала міцного здоров’я, родинного затишку, життєвого оптимізму, добробуту, щастя та витримки у всіх життєвих випробуваннях. Нехай Ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.
МИРУ та ПЕРЕМОГИ