ЛУБЕНЩИНА ЗНОВУ В ЖАЛОБІБурий Віталій

Лубенщина продовжує гортати свої чорні сторінки. Вже третій день всі ми в жалобі. Кожен день приносить страшні звістки. І знову втрата.
19 вересня 2022 року під час артилерійсько-мінометного обстрілу поблизу міста Бахмут Донецької області при виконанні бойового завдання загинув наш земляк - командир відділення групи спеціального призначення, старший солдат БУРИЙ Віталій Олександрович.
Віталій Олександрович народився 6 листопада 1985 року в м. Лубни.
Навчався у Лубенській загальноосвітній школі №5, а згодом продовжив навчання та закінчив Лубенську загальноосвітню школу №10.
Після навчання у Лубенському професійному ліцеї № 12 за спеціальністю маляр-штукатур працював на будівництві у м. Київ.
У 2003 році був призваний на строкову службу до лав Збройних Сил України. Але після звільнення повернувся в професію. Повернувся, щоб будувати, робити життя кращим та комфортнішим, допомагати людям.
Війна внесла корективи у мирне життя Віталія. Як справжній патріот і вірний син України вже 13 березня він добровольцем пішов захищати Батьківщину.
На жаль, тепер він охороняє нас з небес.
Для нашої громади це чергова невимовна трагедія, ми втрачаємо найкращих. Глибокі співчуття рідним та близьким Героя! Сумуємо разом з його батьками та донькою.
Вічна слава та Царство Небесне!
Світла пам’ять та шана його подвигу житиме в серцях земляків та прийдешніх поколінь!
Прощання з БУРИМ Віталієм Олександровичем відбудеться 23 вересня о 12 годині на Володимирському майдані в Лубнах .