ТРАЧАЄМО КРАЩИХ... СУМУЄМОСиров Дмитро

Найстрашніше у світі – це війна. Не злічити страшного невимовного горя у тих сім`ях, до яких прилетіла чорна звістка про загибель сина, брата, коханого, чоловіка. Знову прийшло горе й у нашу громаду.
15 вересня під час артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Безіменне Миколаївської області загинув наш земляк, командир стрілецького відділення, молодший сержант СИРОВ Дмитро Степанович.
Дмитро Степанович народився в Лубнах 27 серпня 1982 року. Закінчив Лубенську загальноосвітню школу №1. Відразу після закінчення почав працювати у сфері виготовлення меблів. Відслуживши строкову службу повернувся до роботи, розпочав власну справу. Проте, почуття патріотизму та обов’язку змусило знову повернутися в армію. У 2015-2016 роках Дмитро служить зв’язківцем у зоні проведення АТО/ООС. Пізніше продовжив службу за контрактом у військовій частині, що дислокується у Лубнах.
Щирий та відкритий, відповідальний та патріотичний він не міг бути в тилу, коли на фронті гинуть побратими. За першої ж можливості рушив до них. І ось тепер приєднався до світлого небесного воїнства.
У невимовному горі сім’я.: дружина, мати. Без батька залишилося троє дітей.
Світла пам’ять славному сину Лубенщини СИРОВУ Дмитру Степановичу. Уклін і щирі співчуття родині воїна. Його ім’я назавжди закарбоване у вдячних серцях земляків.
Прощання з героєм відбудеться в Лубнах 22 вересня о 12 годині на Володимирському майдані.