Цьогоріч осінь стрімко набрала сили й принесла значне похолодання. Тому стараємося зробити холодну пору року комфортнішою для якомога більшої кількості людей, яких війна змусила шукати притулок на Полтавщині.

Сьогодні разом з командою Наша справа Полтавщина привезли теплі ковдри та постільну білизну для евакуйованих, яких прихистила Хорольська громада. Люди залишали свої домівки, а разом з ними й майже все майно, багато хто залишився також без заробітку, тому будь-яка допомога для них важлива.
Під час роздачі речей поспілкувалися з людьми, взяли до уваги їхні потреби та запити на допомогу й просто вислухали історії тих, хто хотів ними поділитися, адже моральна підтримка та можливість виговоритися для них також надзвичайно важливі.
Ми вдячні Президенту Глобальної місії з розширення прав і можливостей Global Empowerment Mission Майклу Каппоні та ГО "Фонд "Якість життя", за їхню постійну допомогу та підтримку. Наша співпраця дає змогу допомагати людям, які цього потребують.Хорол Босенко1Хорол Босенко