Ще донедавна для всіх українців мир був повсякденною реальністю. Але війна, яка полонила нашу країну, змінила людську свідомість. Війна забрала тисячі життів, змусила сотні тисяч людей полишити свої домівки в пошуках миру, залишила невиліковні вічно кровоточиві рани в душах людей.День миру
Тому слово МИР стало надзвичайно дорогим для кожного громадянина України.
Сьогодні ми молимося за мир і щиро віримо, що наша спільна щира молитва буде почута, буде прийнята і, врешті, настане мир на Вкраїнській землі!
У цей день хочеться згадати наших захисників, котрі стоять надійним щитом на варті суверенності нашої країни і наших життів; героїв, котрі ціною власного життя і здоров’я оберігають кожного з нас!
Низький уклін Вам, наші дорогі солдати! Нехай Матір Божа завжди Вас оберігає.
Дорогі співвітчизники! Нехай у цей вересневий день у кожну домівку прилетить Голуб миру з добрими звістками, адже мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання всіх українців.
Грань миру неймовірно тонка: її легко перейти, але важко повернути назад. Тому ставтеся з теплом до оточуючих людей і будьте розсудливі! Приймайте все, що відбувається з розумінням. Відповідайте теплом на сердечне тепло. Надайте взаємопідтримку у важких обставинах.
Миру усім нам на нашій Богом даній землі!
 
З повагою
Голова районної ради
Тетяна КАЧАНЕНКО
Депутати районної ради