Сьогодні Тетяна Качаненко, голова Лубенської районної ради, передала для потреб шкіл нашої громади так звані "тривожні рюкзаки", укомплектовані товариством Червоного хреста.
Обов'язковою умовою для перебування учнів під час повітряної тривоги у сховищах є наявність таких торбинок з переліком предметів першої необхідності: засоби індивідуального захисту, предмети гігієни та продуктові набори. Торбинки містять частину необхідного з переліку тривожного рюкзака для школярів.
З метою організації належного проживання внутрішньо переміщених осіб, які внаслідок російської агресії вимушено покинули свої помешкання та тимчасово проживають у закладах освіти, а також з метою покращення матеріального стану закладів освіти Хорольської міської ради, які працюють офлайн Департамент освіти і науки Полтавської військової адміністрації забезпечив наборами дітей-переселенців та предметами першої необхідності від фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ).
Діти отримають спортивне приладдя, канцтовари для початкової школи, ігрові набори для закладів дошкільної освіти. Також для ВПО передано матраци, ковдри, подушки.
Висловлюємо вдячність Департаменту освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації, товариству Червоного хреста, голові Лубенської районної ради Качаненко Тетяні Петрівні. "Така підтримка важлива і потрібна для всіх нас. Питання облаштування укриттів у закладах освіти перебуває на контролі Хорольської міської ради", - наголосив міський голова Сергій Волошин.
ХоролХорол1Хорол2