Плаче небо над Лубнами в унісон з настроєм. Знову страшні звістки не оминули нашу громаду.Омельченко Олексій
17 вересня у напрямку населеного пункту Клинове Донецької області, у бою з переважаючими силами противника загинув наш земляк , розвідник зенітно-артилерійського взводу, солдат ОМЕЛЬЧЕНКО Олексій Григорович.
Олексій народився 13 квітня 1984 року в селі Жадани Диканського району Полтавської області. Після закінчення загальноосвітньої школи вступив до Кам’янського спортивного коледжу, пізніше закінчив Полтавський державний педагогічний університет. Мав диплом вчителя фізичної культури. Працював за фахом у Ковалівському інтернаті для обдарованих дітей. Пізніше одружився і переїхав на постійне місце проживання у наше місто.
Його покликанням було вчити дітей та дарувати їм здоров’я. Мирна й благородна професія. Проте, Олексій не міг стояти осторонь біди, що прийшла на нашу землю разом з російськими агресорами – він добровольцем рушає до військкомату. У травні цього року отримав поранення, але ледве отримавши лікування, повернувся до своїх побратимів і знову став у стрій. Справжній воїн. Справжній патріот і захисник.
Схиляємося у глибокій вдячності, плачемо і глибоко сумуємо разом з його дружиною, донечкою, батьками заради яких він жив, працював, воював і загинув.
Своїм життям він захистив нас, наш спокій і мирне небо над Лубнами.
Вічна світла пам’ять та Царство Небесне нашому Герою – Омельченко Олексію Григоровичу!
Прощання з Омельченком Олексієм Григоровичем відбудеться 21 вересня о 12 годині на Володимирському майдані у Лубнах.