ГРЕБІНКІВЩИНА В СКОРБОТІРуслан Осіновський

Знову прилетіла сумна звістка до нашої громади. 12 вересня загинув наш земляк, головний сержант Руслан Осіновський, який потрапив під ворожий артилеристський обстріл з «градів» неподалік села Безіменне, Снігрурівського району на Миколаївщині.
Народився Герой 23 квітня 1978 року в селі Григорівка Гребінківського району. Навчався в Григорівській школі, після закінчення якої проходив службу в армії. Після повернення, працював в СТОВ «Григорівське», потім на Гребінківському елеваторі. Так склалося життя, що повернувся на малу батьківщину свого батька - в село Тополеве, разом з мамою.
З 2015 по 2016 рік брав участь в АТО на Донеччині. Знову пішов працювати на елеватор, але цивільне життя стало не для нього. Тому з 2017 року підписав контракт з військовою частиною в Лубнах. Коли почалася повномасштабна війна, написав рапорт на переведення в бойову частину.
Завтра Гребінківщина проведе в останню путь Героя, прощання та траурний мітинг відбудеться 18.09.2022 (попередньо о 12-00) у селі Тополеве, біля будинку матері.
Для бажаючих провести в останню путь Героя буде організовано підвіз автобусами. Відправлення о 11-30 від міського будинку культури.
(Завтра зранку буде повідомлено уточнену інформацію)
Вічна пам‘ять і слава українському воїну ОСІНОВСЬКОМУ РУСЛАНУ АНАТОЛІЙОВИЧУ, який захищав Батьківщину та кожного з нас!