ЦЬОГО ДНЯ У 2014 РОЦІ ВІДДАВ ЖИТТЯ ЗА УКРАЇНУ:Козак Борис

Старший солдат Козак Борис Сергійович.
Борис Сергійович народився 31 травня 1990 року у місті Києві. Невдовзі родина переїхала у село Прихідьки Пирятинського району Полтавської області.
Навчався у Пирятинській філії Європейського університету.
У травні 2011 року призваний на строкову службу до Збройних Сил України, згодом продовжив службу за контрактом. Старший солдат 156-го зенітно-ракетного полку ВПС.
Загинув 3 вересня 2014 року у селі Піски Ясинуватського району Донецької області.
Загинув 3 вересня 2014 року, під час виконання завдань з охорони та оборони військових об'єктів в пункті постійної дислокації (військове містечко № 13, с. Опитне, Ясинуватського району, Донецької області).
Залишились батьки та два брата.
Місце поховання: с. Прихідьки, Пирятинської ТГ, Лубенського району, Полтавської області.
Портрет на меморіалі "Стіна пам'яті полеглих за Україну" у Києві: секція 4, ряд 7, місце 3.
Указом Президента України № 817/2014 від 21 жовтня 2014 р., "за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі", нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).
Нагороджений нагрудним знаком «За оборону Донецького аеропорту» (посмертно).
Наші щирі співчуття рідним і близьким. Разом з його родиною, друзями й знайомими сумують всі лубенці, всі кому не байдужа доля нашої країни, майбутнє дітей і онуків. Пам’ять про Героя, який поклав життя за мирне небо над нашою головою завжди буде жити в наших серцях.
Вшануймо Героя, низько схиливши голови! Вічная йому пам’ять і слава!🙏🙏🙏