Від щирого серця вітаємо Вас із ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ та ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!День Прапора
Наш прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.
То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.
Нам випала велика історична місія здійснювати мрію багатьох поколінь українців – мати свою незалежну державу. Боляче про це говорити у святкові дні, але за неї Україна платить надзвичайно високу ціну – людські життя.
Найголовніше – впевнено йти вперед та боротися за перемогу. Тому завдання українців – зробити все, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом, докласти до цього максимум зусиль. Адже від кожного з нас значною мірою залежить, якою бути нашій державі, як житимуть у ній наші нащадки.
Будьмо згуртованими і небайдужими до майбутнього рідної землі. Тільки разом ми зможемо зробити її прийдешнє кращим та гідним. Покладаймося на успіх наших спільних дій та активну співпрацю, які єднають і зміцнюють нас.
Щиро вітаємо усіх жителів Лубенщини з 31-ю річницею незалежності України. Благополуччя та добра бажаємо Вам і Вашим родинам, злагоди, порозуміння і згуртованості.
Нехай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до України!
З повагою,
Голова Лубенської районної ради Тетяна КАЧАНЕНКО
Депутати районної ради