Сьогодні, 16 серпня голова Лубенської районної ради Тетяна Качаненко зустрілася в селах Новооржицької громади з внутрішньо переміщеними особами та дякуючи лідерам ГО «Наша справа Полтавщина» Ларисі Босенко та Сергію Бєлашову за тісну співпрацю з Президентом Глобальної місії з розширення прав і можливостей Global Empowerment Mission Майклом Каппоні, вручила продуктові набори та засоби гігієни.
Здавалося б, банальні повсякденні речі, але для людей, які цього потребують, ті що залишилися без дому через війну та евакуювалися до нас, це суттєва допомога. Підтримувати таких людей – наша відповідальність, як голови районної ради, депутатів районної ради так і звичайних людей, яким не байдужа чужа біда.
Щира подяка за надану допомогу керівнику, директору ТОВ «Удай – Агро» Віталію Трубнікову, який надав свій транспорт для доставки гуманітарної допомоги та попри цей складний час знаходить можливість та сили підтримувати інших. Добро повернеться сторицею і наблизить нашу Перемогу.
Попереду ще багато роботи, бо Лубенщина прийняла близько 25 тисяч ВПО. Але ми не збираємося зупинятися, продовжуємо далі робити добрі справи для громад.GEM 1
GEM