Бондаренко О О

ЧОРНІЄ ВІД ГОРЯ ЛУБЕНЩИНА. НОВА ВТРАТА
Бракне слів, щоб вкотре повідомити про сумну звістку, що знову надійшла на Лубенщину. Сльози стискають горло, а сум переповнює душу.
10 серпня 2022 року, під час артилерійського обстрілу поблизу селища Уди, Богодухівського району, Харківської області й зазнав поранень несумісних з життям санітарний інструктор-телефоніст медичного пункту військової частини, солдат БОНДАРЕНКО ОЛЕГ ОЛЕКСАНДРОВИЧ (02.04.1973 -10.08.2022).
Олег Олександрович почав навчання у ЗШ №2, потім продовжив освіту та закінчив Лубенську школу №1. Рано залишився без мами, проте виріс щирим і працьовитим, чесним і патріотичним. Після отримання загальної середньої освіти служив у лавах армії, відзначався відповідальністю та патріотизмом. Пізніше працював у АТП-15335, займався приватним авторемонтом, користувався авторитетом та повагою.
Не стояв осторонь ситуації в Україні й вже у квітні цього року був мобілізований до Збройних Сил України.
Лави Небесного воїнства поповнюються кращими синами Лубенщини. Гірко й боляче прощатися, але наша пам’ять назавжди закарбує ваш подвиг та самопожертву.
Щиро співчуваємо та поділяємо горе з сестрою, дружиною та донькою Олега Олександровича.
Схилімо голови у шані та вдячності БОНДАРЕНКУ ОЛЕГУ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ.
Вічна пам’ять та Царство Небесне!
Героям слава!
Прощання з Бондаренком Олегом Олександровичем відбудеться у Лубнах, 13 серпня, на Володимирському майдані, о 12.00 годині.