Російська воєнна агресія принесла біль і трагедію в українські сім'ї. Мільйони наших співвітчизників були змушені покинути свої домівки у пошуках безпечного місця. Багато хто місцем прихистку обрав Лубенщину, яка прийняла більше 25 тисяч внутрішньо переміщених осіб.Допомога5
Ми – українці сильні, ми єдині і поки наші воїни боронять нас від ворога на передовій, наш обов’язок турбуватися про їхні сім'ї і бути надійним тилом.
На сьогодні співробітництво з міжнародними гуманітарними та благодійними організаціями є не лише показником ефективності, а й життєво необхідною допомогою та підтримкою в умовах воєнного стану.
Особливу увагу голова Лубенської районної ради Тетяна Качаненко приділяє багатодітним сім’ям, адже вони потребують турботи та захисту як ніхто інший.
Завдяки налагодженій співпраці з Товариством Червоного Хреста України , щодня доставляється гуманітарна допомога у вигляді продуктових наборів, засобів гігієни та предметів побуту багатодітним родинам та іншим категоріям, які цього потребують.
При зустрічах з людьми Тетяна Качаненко вміє почути, вислухати, відчути їхню біль та тривоги, розрадити, підтримати та допомогти в такий непростий для нас усіх час.
Доброта - це одна з найголовніших якостей людини, добра людина в серці – добра і зовні. Добро повинно іти з серця, тоді така справа дійсно буде щира і піде людям на користь.
Користуючись нагодою, висловлюємо найщиріші слова подяки голові Полтавської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Ірині Аркадіївні Плюсніній за щоденну нелегку роботу, яка є вкрай важливою для кожного мешканця Лубенщини.
Дякуємо за надану допомогу та сподіваємося на продовження плідної співпраці. Кожна допомога, кожен крок наближає нашу Україну до Перемоги. Разом ми сила!Допомога 1
Допомога 2