Сьогоднішня зустріч у голови Лубенської районної ради Тетяни Качаненко з родиною пораненого військовослужбовця ГОРДІЄНКА ВІКТОРА ГРИГОРОВИЧА, який знаходиться на лікуванні, відбулася в теплій та затишній обстановці.Гордієнко В Г
Як хочеться і небо прихилити до землі, щоб наблизити Перемогу, у побажаннях висловила Тетяна Качаненко.
Голова районної ради подякувала рідним - мамі та сестрі Віктора за сина та брата, що пішов на захист Батьківщини, ризикуючи власним життям, став на захист свого народу. Це - ви, захисники даруєте надію на мирне майбуття у вільній, демократичній державі для своїх донечок і синів, матерів і дружин, друзів і побратимів.
Нагородила Почесною Грамотою Лубенської районної ради за проявлений мужність і героїзм, відстоюванні суверенітету, незалежності і територіальної цілісності України та знаком народної пошани Орден «ЗА МУЖНІСТЬ І ВІДВАГУ» Віктора Гордієнка, який подумками зі своїми бойовими побратимами та мріє після якнайшвидшого одужання повернутися в стрій. Вручила продуктовий набір та засоби гігієни родині Віктора від Товариства Червоного Хреста в Україні.
Нехай Господь єднає Україну в мирі та злагоді! Нехай ангели оберігають вас від небезпеки і повертають живими додому з Перемогою.
Гордієнко