Шановні мешканці Хорольської міської територіальної громади!Лоза О В
 
З початку повномасштабної російсько-української війни Хорольська громада з пекельним болем і жалобою попрощалася з 13-ма захисниками-земляками. Зі Сходу України знову надійшла страшна звістка про загибель військовослужбовця з Хорольщини – Лози Олександра Васильовича.
Російське військо окупантів передчасно обірвало життя воїна світла, який 4 липня на фронті зустрів своє 47 літо. Своє останнє літо… Не дочекалися повернення додому в рідне село Староаврамівку свого захисника дружина Оксана Іванівна, син Сергій, рідна мама Лідія Дмитрівна та сестра Людмила Василівна.
Похилили голови в скорботі колеги Олександра Васильовича – працівники Хорольського відділу поліції (нині відділення поліції №2 Лубенського РВП ГУНП України в Полтавській області) та колектив ТОВ «Астарта Прихоролля». З останнього місця роботи в агрофірмі, 12 березня 2022 року, він був призваний за мобілізацією у період військового стану.
Днями відбудеться траурна церемонія прощання у м.Хорол на площі біля пам’ятника Т.Г.Шевченку. Точні дату та час буде повідомлено додатково. Давайте гідно і з пошаною проведемо нашого Героя в останню земну путь! Ми маємо бути вдячними за таку жертовність заради нашого життя під мирним небом.
Герої не вмирають, вони лише покидають поле бою, щоб оберігати від країни-терориста Україну та її народ на небесах… Вічна слава і пам’ять, безмежна шана Герою за подвиг і звитягу! Щирі співчуття рідним, друзям, колегам і близьким загиблого.