ЧЕРГОВА ГІРКА ВТРАТА ЛУБЕНЩИНИ
Чухно В М
Війна продовжує свої криваві жнива. Страшні звістки, як чорні круки надходять у наші домівки. Знову не оминули вони й Лубенщину.
13.07.2022 року, виконуючи бойове завдання , під час артилерійського обстрілу поблизу н.п. Сіверськ, Бахмутського району, Донецької області, вірний військовій присязі, загинув наш земляк, стрілець-санітар десантно-штурмової роти ЧУХНО ВОЛОДИМИР МИКОЛАЙОВИЧ (27.01.1994 р.н.).
Душа вмивається сльозами й кров’ю, а свідомість відмовляється сприймати втрату таких молодих і справжніх.
Володимир виріс на Лубенщині. Після закінчення Жданівської середньої школи навчався у Лохвицькому механіко-технологічному коледжі Полтавської державної аграрної академії. Пізніше вступив і закінчив Київський Національний університет харчових технологій.
Маючи абсолютно мирну професію, Володимир не шукав легких шляхів у житті. Відслужив строкову службу в армії, працював за освітою на різних підприємствах харчової промисловості. Останнім часом родина мешкала у с.Стадня Лубенської територіальної громади. Але війна позначила для хлопця нову дорогу. Він не міг стояти осторонь біди, що прийшла на нашу землю, а тому повернувся в армію й до останнього гідно виконував свій обов’язок.
Своїм життям, яке безжально забрав ворог, він захистив наші мирні ранки, нашу можливість жити, виховувати дітей, відпочивати й мріяти.
У невимовному горі сім’я нашого героя: мати, вітчим, сестра з сім’єю, брат. Щирі співчуття та наш доземний уклін за сина й брата.
Ім’я ВОЛОДИМИРА МИКОЛАЙОВИЧА ЧУХНА буде назавжди вписано в історію Лубенщини.
Вічна пам’ять, доземний уклін і Царство Небесне!
Не забудемо! Не пробачимо!
Прощання з героєм відбудеться завтра, 19.07, об 11 годині на Володимирському майдані в Лубнах. Поховання у с. Стадня після церемонії прощання