Хорольщина прощається

ХОРОЛЬЩИНА ПОПРОЩАЄТЬСЯ ЩЕ З ТРЬОМА ЗАГИБЛИМИ ГЕРОЯМИ
 
Не встигли мешканці Хорольської міської територіальної громади оговтатися після прощання з десятьма захисниками, як знову сколихнула сумна звістка з передової. На східних лініях фронту, поблизу населеного пункту Сіверськ Бахмутського району Донецької області, внаслідок артилерійського обстрілу РСЗВ загинули наші земляки – віськовослужбовці 81-ої окремої аеромобільної бригади десантно-штурмових військ ЗСУ.
Вороже військо російської армії обірвало життя трьох молодих воїнів: Валентина Олексійовича Черницького, Івана Олексійовича Бокші і Владислава Станіславовича Гречихіна.
Траурна церемонія прощання із двома загиблими Героями відбудеться на площі біля пам’ятника Т.Г.Шевченку в місті Хоролі. З третім, наймолодшим воїном, відбудеться прощання у селі Радивонівці Миргородського району.
У зв’язку численними зверненнями громадян прощання з захисниками відбудеться не на центральній площі, а біля пам’ятника-погруддя українському Кобзарю, великому поетові, геніальному мислителю, пророку і борцю за свободу й незалежність нашої держави.
⚠️ Просимо віддати шану борцям сучасності за українську державність та гідно провести їх в останню путь. Про дату та час жалобної процесії буде повідомлено додатково.
Уже 13 захисників втратила Хорольщина. 10 воїнів світла прийняла і ще 3 прийме в свої обійми рідна земля, за яку вони боролися до останнього подиху. Ніколи не забудемо, ніколи не пробачимо агресору за кожну краплину крові, за кожну сльозу! Герої не вмирають! Світла пам'ять про них житиме вічно у наших серцях! 🇺🇦