FB IMG 1647243946973Від імені депутатського корпусу, виконавчого апарату Лубенської районної ради прийміть вітання з Днем українського добровольця!
Зі святом, яке встановлене Постановою Верховної Ради України, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань.
 
Шановні воїни! Вас називають справжніми українцями, бо ви першими стали на захист своєї країни. Ви – герої, лицарі духу, добра та відданості, які не чекали винагороди за свою справу. Саме так вас оцінює український народ, який ви захищаєте з березня 2014 року. Тисячі звичайних українських громадян, кинувши власні справи – навчання, роботу, бізнес, родини вийшли на захист нашої країни, зі зброєю в руках  протистоять збройній російській агресії. Саме завдяки мужності, відданості і щирому патріотизму ви зупиняєте агресора і даєте змогу мобілізувати сили в тилу й озброїти армію.
 
До цього часу тривають бої за повне звільнення України, і ми знаємо, що знаходимось під щоденним захистом військовослужбовців. Дякую кожному з вас, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок. Бажаю родинного щастя та злагоди, здоров’я, щастя й нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народові.
І нехай нарешті запанує мир на нашій землі.
 
З повагою,
голова Лубенської районної ради Тетяна КАЧАНЕНКО