258841481 264811918940808 4932000638208136894 n
Від імені депутатського корпусу, виконавчого апарату Лубенської районної ради прийміть вітання з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!
Лубенщина – сільськогосподарський край, основне багатство якого – земля та її дари. Однак, щоб узяти та використати їх на благо людей, необхідна щоденна невтомна праця сільських трудівників. В усі часи вона була нелегкою, та від неї залежить добробут і благополуччя людей. Наша земля щедра на дари, та лише той справжній господар, хто піклується про неї, хто докладає зусиль, щоб зберегти це справжнє народне багатство для наших онуків та правнуків. Добре, що на нашій землі господарюють саме такі – розумні, відповідальні та дбайливі аграрії.
Завдяки Вашим знанням, наполегливості, дбайливості і невтомному працелюбству живе українське село, колоситься золотиста українська нива, розвивається сільське господарство - важлива складова економіки району та всієї України.
Низький уклін Вам, трударі: трактористи й агрономи, комбайнери і зоотехніки, фермери і всі, хто так чи інакше причетний до сільського господарства, - за самовіддану працю, любов до рідної землі, терпіння та витримку, за врожаї, за хліб і до хліба, за добробут та достаток.
Хай вчасно йдуть дощі і світить сонце, вражають щедрістю ниви, радують врожаї. Нехай втілюються в життя усі Ваші плани, задуми та сподівання! Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров’я і благополуччя, щастя і добра, любові і достатку в домі, невичерпної наснаги і оптимізму. Нехай ваше життя буде світлим і сонячним, а підґрунтям вашої професійної діяльності буде цілеспрямованість та енергійність у досягненні нових висот.
З повагою,
голова Лубенської районної ради                                                        Тетяна КАЧАНЕНКО