64930 вересня, в день великого православного свята Віри, Надії, Любові і матері їх Софії, по всій країні відзначають День усиновлення, свято життєвої мудрості, щирості, розуміння, терпіння, а головне – милосердя та любові. Імена святих символізують найкращі чесноти людей, що приймають в родини дітей, які за різних життєвих обставин втратили свою сім’ю.

В день коли на світ з’являється малюк в родину приходить велика радість та відповідальність за нове життя. Мама і тато – два міцних крила в долі дитини, які обіймуть, захистять, підтримають у польоті просторами світу і виведуть у повноцінне самостійне життя. Але є люди, які стають батьками не в момент народження дитини, а пізніше, коли приходить виважене рішення всиновити дитину, дати їй родинне тепло, домашній затишок та комфорт, і докласти максимум зусиль, щоб знедолені діти не втратили віри в добро.

Бути батьками – це велике щастя, і разом з тим велика жертовність. Це велике бажання принести дитині миті радості, почуття захищеності та любові. Це горе поділене на всіх членів родини, та щастя помножене на всіх. Родина, в якій є усиновлена дитина – це родина назавжди. І саме такі родини ми вітаємо з Днем усиновлення.

Шановні усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки, батьки-вихователі, ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше – щастя мати родину, тата і маму, душевну щедрість, батьківську турботу. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Тож нехай у ваших домівка завжди панують спокій і затишок, ваше життя буде безхмарним та заможним, а найяскравіші зірки падають у долоні ваших вихованців та допомагають здійсненню всіх найзаповітніших мрій і сподівань. Нехай щедрість і милосердя ваших душ множаться з кожним днем!

З повагою,

голова Лубенської районної ради                                  Тетяна КАЧАНЕНКО

Депутатський корпус районної ради