3Українська Національна Премія з ландшафтної архітектури та садового дизайну присуджується за кращі ландшафтні об'єкти, виконані на території України за останні 8 років і в поточному році була присвячена 30-річчю Незалежності України. Захід проходив під гаслом «Україна. Місто. Сад».

Організатори заходу Національна Спілка Архітекторів України та журнал «Ландшафт і архітектура», співорганізатори – ботанічний сад ім. акад. О.В. Фоміна за підтримки Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Титульний партнер заходу ТОВ «Золотий Мандарин Квадра».11111111111

27 серпня 2021 року у одному з найкрасивіших місць Києва, а саме у науковій частині ботсаду ім. акад. О.В. Фоміна відбулася церемонія з підведення підсумків та нагородження лауреатів. За підсумками роботи професійного незалежного журі, що відображає сучасні досягнення України в галузі ландшафтної архітектури, міського планування, ландшафтного будівництва і садово-паркового мистецтва в номінації «Кращий реалізований об'єкт громадського простору» в категорії «Науково-ботанічні експериментальні заклади» перемогу здобув колектив працівників Хорольського ботанічного саду за роботу «Організація саду субтропічних плодових культур» за що й отримав диплом лауреата І ступеня та пам'ятний знак.

Отже вітаємо переможців з високою нагородою!

44444444444 222222222222