20210714 16035312 липня відбулось урочисте святкування Дня селища Новооржицьке. Цей чудовий день об’єднав людей різного віку – від малого до великого, щоб не лише взяти участь у конкурсах, переглянути концертну програму, відпочити, але й поспілкуватися один з одним та просто весело й цікаво провести час. Вкотре підтвердилася істина, що кожна людина – це не відірваний від дерева листок, а продовження певного роду, дитя краю, який має свою культуру та історію. Взагалі наша земля овіяна духом свободи, окроплена кров’ю наших пращурів, рясно полита солоним потом хліборобів, прекрасна будь-якої пори року своєю особливою, лише їй притаманною красою.

         Привітати з такою важливою подією до селища завітали почесні гості – голова Лубенської районної ради Тетяна Качаненко, голова Оржицької селищної ради Олена Сидоренко, голова профспілки працівників освіти і культури району Людмила Грицаєнко, директора ТОВ «Новооржицький цукровий завод» Павло Перхайло. Голова районної ради побажала мешканцями селища добра, щастя, здоров’я, миру і злагоди у оселях, подальших успіхів у праці в ім’я процвітання і добробуту селища та всього району та вручила грамоти.20210714 160454

         Новооржицький селищний голова Анатолій Тітенко звернулася до гостей заходу з привітальним словом та відзначив переможців у номінації «Людина Року» грамотами, цінними подарунками.

         Гарний настрій присутні отримали від чудової концертної програми, яка була проведена під керівництвом директора Новооржицького будинку культури Дар’ї Андрусенко.

         Хоча урочиста частина свята й закінчилась, проте музика і пісні на все селище лунали іще довго. На думку господарів і гостей, селищне свято вдалося на славу й запам'яталося яскравістю барв та душевним теплом, завдяки чому всі ще раз переконалися в тому, що мешканці Новооржицького вміють не тільки плідно працювати, але й весело розважатися. Це ще раз стало імпульсом для подальшої натхненної та плідної роботи на благо рідного селища.

217826634 186633840091950 4309886041441944037 n