день фермера

Прийміть найщиріші вітання з Днем фермера України, який в нашій державі відзначають 19 червня. Сьогодні фермери і фермерство – це навіть не професія, а швидше спосіб життя особливих людей, які не мислять себе без землі, без пшеничного поля і вранішнього сонця, що сходить над рідним селом.Як відомо - без селянина немає держави, без фермера – майбутнього. В усі часи, сільськогосподарська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашого краю, запорукою добробуту кожного українця.

Пам’ятаймо! Земля – безцiнний нацiональний скарб природи i яким його залишимо наступному поколiнню, таким i буде його життя та iснування самої держави.

Нам відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Нехай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями Ваші ниви, нехай втілюються в життя Ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту Лубенщини. Нехай обходять вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі.

Щоб шанували, рахувалися з вами, підтримували й сприяли розвитку фермерства. А головне : щоб кожен українець мав шматочок землі, бо в цьому наша заможність і свобода

З повагою,

Голова Лубенської районної ради                                            Тетяна Качаненко

Депутатський корпус районної ради