дільничногоПрийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

Те, що ви удостоєні окремої святкової дати в календарі – визнання державою особливої ролі вашого багато численного підрозділу в підтриманні правопорядку та забезпеченні миру і спокою громадян України.

Покладена на вас місія – складна і відповідальна, але  приємно відзначити, що дільничні інспектори міліції нашого району виконують свої службові обов'язки сумлінно та на високому фаховому рівні.

Від вашого професіоналізму, оперативності, вміння спілкуватися з населенням залежить, у першу чергу, рівень довіри громадян до працівників міліції. Працювати дільничним інспектором сьогодні не легко.

Досить сказати, що більшість звернень громадян розглядаються саме вами. Дільничним інспекторам доводиться нести службу в умовах значних навантажень. Попри це, ви вносите вагомий внесок у вирішення основного завдання правоохоронців – розкриття злочинів.

У день професійного свята особливі слова подяки ветеранам органів внутрішніх справ за самовіддану та плідну працю.

 Бажаємо всім вам, шановні дільничні інспектори міліції, міцного здоров'я, щастя, життєвих гараздів, родинного спокою і миру. Нехай професіоналізм та справедливість будуть постійними супутниками вашої нелегкої справи, а Господь Бог оберігає вас у повсякденному житті.

З повагою,

Голова Лубенської районної ради                             Тетяна Качаненко

Депутатський корпус районної ради