Шановні медичні сестри!

День медсестри     Прийміть щирі та сердечні вітання з нaгоди вaшого профeсійного свята – Міжнародного дня медичної сестри!

    Ми усі щиро вдячні за ваші чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я! Ваші талановиті руки дарують людям радість життя, вселяють віру у зцілення. Особливо все це є актуальним у нинішній час – час, коли світ накрила пандемія коронавірусної хвороби COVID-19. Саме ви стоїте на передньому краї боротьби із цією небезпечною недугою.

    Чи варто казати, як багато сьогодні в охороні здоров’я залежить від жінок, які щохвилини стоять на сторожі життя та здоров’я пацієнтів лікарень? Медичні сестри – це руки немічного, очі незрячого, підтримка дитині, джерело знань і впевненості для молодої матері.

    Назва вашої професії починалася зі словосполучення «сестра милосердя». Ви й сьогодні повинні бути небайдужими до людських бід і страждань, мати чуйне серце, сумлінно ставитися до своєї справи. А ще постійно навчатися — цього вимагають нові технології.

Тож нехaй усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Нехaй кожнa мить життя радує своєю неповторністю, а серце буде сповнене людською вдячністю та шаною!

З повагою,

Голова Лубенської районної  ради                                        Т.П.Качаненко

Депутатський корпус районної ради