IMG 2437Сьогодні, 31 березня, відбулося засідання позачергової сесії Лубенської районної ради, яке провела голова районної ради Тетяна Качаненко. 

Найбільш обговорюване та резонансне питання «Про внесення змін до рішення районної ради № 97-ІІІ від 18.02.2021 року «Про внесення змін до показників районного бюджету Лубенського району на 2021 рік» прийнятеIMG 2439 переважною більшістю голосів депутатів. Йдеться про забезпечення перерахування в повному обсязі вільних залишків коштів загальних фондів районних бюджетів ліквідованих районів, які утворилися станом на 1 січня 2021 року до загального фонду районного бюджету Лубенського району, а також перерахування залишків цільових коштів, що утворилися на кінець бюджетного періоду, за цільовим призначенням.

Цьому рішенню, вкрай необхідному передовсім для забезпечення виплати заробітної плати звільненим  працівникам, передувала велика копітка робота, тривала переписка з фаховими структурами та вивчення й обговорення депутатами. Відрадно, що саме районні депутати не залишилися осторонь ситуації: фахово й аргументовано довели свою позицію багато народних обранців на самому пленарному засіданні, відповідально та далекоглядно поставившись до роботи. Така позиція – свідчення реальної співпраці депутатського корпусу районної ради, розуміння та професіоналізму.

IMG 2441IMG 2442IMG 2443