9 лютого відбулася зустріч голови районної ради Тетяни Качаненко, заступника голови районної ради Олександра Циганенка з головою місцевого осередку ВФСТ «Колос» Сергієм Бортніком. Головою товариства були порушені питання подальшого функціонування фізкультурно – спортивного товариства «Колос» у Лубенському районі. У зв’язку з проведенням процесу реорганізації районів, на сьогодні гостро постає питання організації та фінансування спортивних змагань.

     Вихованці товариства неодноразово ставали призерами змагань з різних видів спорту, як на районному, так і на обласному рівнях. Тому, ми маємо продовжувати традиції, об’єднавши зусилля, аби наші спортсмени були конкурентоспроможними, відстоюючи честь Лубенського району на обласному та державному рівнях.

     Голова районної ради зокрема зазначила, що питання фінансової підтримки товариства «Колос» необхідно вирішувати і на рівні об’єднаних територіальних громад, і на рівні району. Для цього необхідно розробити та подати на розгляд депутатів відповідні програми підтримки та розвитку спорту в Лубенському районі. Ми зобов’язані розвивати та підтримувати спорт, тому що це запорука здорової нації.

   Тетяна Качаненко запевнила, що районна рада всіляко сприятиме підтримці та забезпеченню належних умов для проведення спортивних змагань на Лубенщині.

IMG E6883