IMG 6655

Задля вирішення питань, які на сьогодні є першочерговими, 19 січня голова районної ради Тетяна Качаненко та начальник відділу управління комунального майна Володимир Малюжко з робочим візитом відвідали Чорнухинську об’єднану громаду для обговорення подальших дій в процесі реорганізації районної ради ліквідованого району.

Було розглянуто низку важливих актуальних питань. Серед них:

- контроль за передачею комунального майна Лубенської районної ради у власність Чорнухинської селищної ради;

- упорядкування та передача службових документів, які нагромадилися під час діяльності Чорнухинської районної ради до архівних установ.

На сьогодні гостро постає питання, щодо працевлаштування працівників районної ради (яка знаходиться в стадії ліквідації), куди подітися звільненим працівникам, адже штати селищної ради майже заповнені. Тетяна Петрівна в свою чергу запевнила, що вона буде докладати максимум зусиль у вирішенні даного питання. Після жвавого обговорення, була проведена зустріч з селищним головою Олександром Василенком щодо подальшої співпраці. Голова районної ради запропонувала відшукати оптимальні шляхи вирішення з питань  працевлаштування увільнених працівників ліквідованої Чорнухинської районної ради.

Такі зустрічі на сьогодні є актуальними і плануються в інших ліквідованих районах, адже співпраця між органами місцевого самоврядування приведе до бажаних результатів.