3          Ось і завершується цей непростий, неоднозначний, відповідальний і напружений 2020-й рік.  Він приніс нам багато різних подій, для кожного він запам'ятається чимось своїм, а в історію нашого району увійде як рік напруженої, плідної роботи та прийняття відповідальних рішень.

         2020-й став ще одним вагомим кроком на шляху децентралізації, у результаті якого сформовано нові територіальні одиниці. Відтепер Лубенщина об’єднала в собі шість районів, а це означає – в шість разів більше роботи й відповідальності. Яким буде цей новий великий Лубенський район – залежить в тому числі і від кожного з нас. Дякую усім за розуміння, за працю, за активну участь у всіх процесах, що відбувалися.

Шановні жителі Лубенського краю!

          На порозі нового, 2021-го року дозвольте мені особисто та від імені депутатського корпусу Лубенської районної ради привітати вас з новорічно-різдвяними святами!

         Радісного і світлого нового року вам усім! Нехай наступний 2021 рік стане для всіх часом нових досягнень, добрих новин та втілення заповітного. Бажаю вам і вашим родинам миру, бути здоровими і щасливими, багатими і веселими, життєрадісними і усміхненими. Творчих вам натхнень, здійснення професійних планів, особистих бажань та усіх мрій і задумів.

       Нехай під ласкавим пухнастим снігом зникнуть усі негаразди, хвороби й війни, нехай свіжим морозним вітром принесе у ваші оселі здоров’я та щастя, мир і любов, достаток і злагоду. Нехай веселою різдвяною віхолою завіє у душі людей спокій і мудрість, милосердя і добро.

       З Новим роком, з Різдвом Христовим!

       З повагою

       Голова Лубенської районної ради                             Тетяна Качаненко