1иставка

Справжнім передноворічним дивом стало відкриття 24 грудня  у художній галереї Вовчицького районного краєзнавчого музею імені Івана Саєнка персональної виставки Лариси Моравської – Шебалкової. Полотна майстрині не просто вражають, а випромінюють сонячну енергетику, ваблять і зачаровують. Художниця використовує непросту техніку розпису тканин - батик, поєднуючи на полотні і вишивку, і бісер, і паєтки, і стеклярус, і аплікацію. І   як вірно підмітили відвідувачі галереї, колеги-художники - роботи чарують філософічними образами. А як стверджує сама Лариса Володимирівна: «Хотілось, щоб   кожен відчув позитив, кусочок сонця, трепла, природи, часточка яких у кожній мистецькій роботі».

3 галерея

2 галерея

Голова районної ради Григорій Угляниця, який взяв участь у відкритті виставки зазначив:"  Естетичному задоволенню тут немає меж, тож нехай сонячної душі жінка має силу , снагу і натхнення радувати нас творчими доробками, а кожному, хто ще не відвідав, галерею, бажано скористатись нагодою, щоб побачити картини, які «дихають» життям".

Виставка триває, тож  художня галерея широко відкриває двері для всіх, хто цінує мистецтво і готовий  отримати  насолоду від побачених образів, які от-от ніби зійдуть з полотна.

 4галерр4