1мвс

У Лубенському відділі поліції з нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи МВС України та Національної поліції вшановували пенсіонерів та ветеранів правоохоронних органів, які кращі роки свого життя присвятили охороні правопорядку та боротьбі зі злочинністю на Лубенщині. Тож подяки за роботу, за досвід і знання лунали колегам з вуст начальника Лубенського відділу поліції полковника поліції Володимира Кривченка. Цікаво було послухати і досвідчених ветеранів системи МВС, які відповідальній роботі віддали понад 20 років – Левенка І.І., Лапка О.Г., Діжевського В.Г., які в свій час пройшли серйозну школу міліції, щоб потім готувати кадри правоохоронців молодої незалежної держави.

Голова районної ради Григорій Угляниця, який взяв участь у заходах, ветеранам, молодим пенсіонерам органів внутрішніх справ побажав  здоров’я, щоб безцінний набутий досвід активно передавався молодим кадрам Національної поліції, які втілюватимуть знання у практичній площині, формуючи нову генерацію працівників-правоохоронців, яким сьогодні активно реалізовувати пріоритети діяльності правоохоронної системи.

Пенсіонерів  системи МВС - Олексія Сая, Сергія Жураковського, Михайла Піскуна, Станіслава Клименка, Юрія Дяденка   за   значний  особистий внесок  у справу  боротьби зі злочинністю, захисту прав і свобод громадян, активну участь у патріотичному вихованні  та професійному зростанні молодих кадрів грамотами районної ради.