2миколайА Миколай продовжує вітати, радувати малечу та запалювати щирі дитячі серця вірою у дива. Сьогодні ж у адмінприміщенні районної ради вітання від Миколайчика, солодощі та  феєричний концерт отримали в подарунок діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки: діти з багатодітних сімей, сироти, позбавлені батьківського піклування, переселенці, діти учасників АТО.

Малечу привітав голова районної ради Григорій Угляниця: "Переконаний, що святковий концерт, казкові герої, ігри і поява довгоочікуваного Миколая зробить  для дітлахів сьогоднішній день особливим. Тож нехай віра в казку не зникає, нехай її продовжують дарувати малечі найрідніші люди, а отримані солодощі заохотять кожного до   гарного навчання, до великих і малих життєвих перемог", - зауважив керівник.

До привітань приєднався і в.о. голови райдержадміністрації  Сергій  Сіряченко, побажавши малечі  гарного святкового новорічного настрою.

3миколай 2

Свято тривало. Його дарували казкові герої - Казка,  Хурделиця, була  у залі  і циганка, яка танцювала та  віщувала, дочекалися діти і Миколая та солодких подарунків, які  придбані за кошти районного бюджету у рамках прогами соціально-економічного розвитку району.