новаки1

 

22 вересня село  Новаки святкувало День села.     На заході побував голова районної ради Григорій Угляниця. У рамках  свята,  за підтримки обласних депутатів Владислава  Мостовенка та Олександра  Сиченка   було відкрито сучасний спортивний майданчик, на полі якого відбувся футбольний турнір пам’яті Почесного громадянина Лубенщини, учасника АТО, уродженця села,  Владислава Кучеренка.

новаки 3

ноки 4

Спортивні команди Лубенщини гідно випробували футбольне поле на міцність, але з перемогою, 1 місцем, додому повернулись команда з Войнихи

(молодші учасники), та команда із Засулля (дорослі).

 

А продовженням свята в Новаках став концерт . Господиня свята – староста громади Лариса Кісенко,  була також серед активістів художньої самодіяльності. Тож кожен, хто побував у Новаках почувався як удома, бо у гостях у такої гарної господині, у таких щирих людей не могло бути по- іншому.

новаки5

 Голова районної ради Григорій Угляниця  висловив  громаді найщиріші побажання лагоди і процвітання, щоб завжди у селі  лунав дитячий сміх, українська пісня, а на столі був запашний коровай, яким пригощали на святі.