64397830 2185116484899357 178905557044822016 nЯніна Жусова – психолог і реабілітолог не лише за освітою, але і за покликанням. Народилася в с. Солониця, закінчила школу в с. Войниха, зараз проживає в Києві. Напевно цілком символічним є те, що свою першу книгу «Любовь и свекровь» молода письменниця презентувала своїм землякам на Лубенщині – в читальній залі центральної книгозбірні імені Володимира Малика.

Знайомство з аудиторією Яніна розпочала з розповіді про себе та про те, як складалося її життя після закінчення школи. Захопила присутніх цікавою грою «Факти про себе», за участь у якій глядачі отримали призи – виготовлене власноруч сувенірне мило. А далі розповідь пішла про презентовану книгу «Любовь и свекровь».

 

 

Ця унікальна книга може бути цікавою кожному, незалежно від віку та статі. Прочитавши її, кожен почерпне для себе щось цікаве та корисне. «Три історії. Три книги в одній. Дивовижні пригоди юної дівчини і життєві труднощі на шляху до власного щастя. Роман, що навчає, або ж короткий посібник для дівчат – чоловіки, за яких не варто виходити заміж» - так охарактеризувала своє видання Яніна Жусова.

Атмосфера в залі була наелектризована захопленням та цікавістю, адже це була не просто звичайна презентація чергового любовного роману, а свого роду психологічна консультація – поради, які можливо допоможуть кожному переосмислити своє життя та знайти шлях до вирішення проблем в конфліктних ситуаціях зі своїм подружніми парами або їх батьками.

Закінчилась зустріч з письменницею дружнім спілкуванням. Багато хто забажав придбати книгу з автографом та отримати фото з авторкою на згадку.