ліцейЗ 16 по 20 травня 2019 року в с.Вельбівка Гадяцького району проходив обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри Сокіл ("Джура").
До участі долучилося 40 роїв. Це найбільший показник за всі роки проведення гри на Полтавщині.
Програма насичена, за 4 дні передбачала 10 видів змагань, 8 з яких ідуть у загальний залік. Серед них конкурси: впоряд, надання першої домедичної допомоги «Рятівник», стрільба з пневматичної зброї, відун, пластун, силові змагання, метання учбової гранати, туристична смуга перешкод, конкурс біваків, мистецький конкурс «Ватра» та конкурс звітів роїв «Книга звитяг».
Лубенський район на даних змаганнях представляв рій «Сіроманці» опорного закладу «Вовчицька ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей імені В.Ф.Мицика» у складі: Василенко Катерина, Шостак Денис, Безкровний Богдан, Мищенко Ярослав, Зінчук Костянтин, Кочерга Юрій, Назарець Денис та Копайленко Анна.
У запеклій боротьбі серед 40 роїв з усієї Полтавської області наші учасники показали такі результати:
- конкурс «Силові змагання» - 1 місце (керівник Шостак В.М.)
- інтелектуальний конкурс «Відун» - 1 місце (керівник Карпенко Л.В.)
- конкурс «Туристична смуга перешкод» - 1 місце (керівник Ткачук С.В.)
- конкурс звітів роїв «Книга звитяг» - 1 місце (керівник Костюк Т.Л.)
- конкурс «Впоряд» - 2 місце (керівник Шостак В.М.)
- конкурс таборування «Бівак» - 2 місце (керівник Шлапко В.О.)
- конкурс «Рятівник» - 3 місце (керівник Шлапко В.О.)
- мистецький конкурс «Ватра» - 4 місце (керівник Шлапко В.О.)
- конкурс «Стрільба з пневматичної зброї» - 6 місце (керівник Іващенко М.А.)
- конкурс «Пластун» - 6 місце (керівники Костюк Т.Л. та Семенюта Г.О.)
У загальному заліку рій «Сіроманці» опорного закладу «Вовчицька ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей імені В.Ф.Мицика Лубенської районної ради Полтавської області» з відривом у 49 балів вибороли І місце на ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри Сокіл ("Джура").
Вітаємо учнів та керівників з високими результатами і бажаємо успіхів на ІІІ (Всеукраїнському) етапі, який проходитиме з 3 по 14 липня 2019 року в Дніпропетровській області!#dzhura_2019