20180115 10303715  січня у районному будинку культури відбувся   традиційний новорічний захід, який збирає  впродовж 15 років   у глядацькій залі  учнів  шкіл міста і району, аби ті мали можливість  насолодитися  виступами учасників художньої самодіяльності  та набратися позитиву на рік.   Святковий концерт впродовж років  ініціює спілка жінок – трудівниць «За майбутнє України», яку очолює активістка Раїса Кошель.    Тож  молодь  піснями, танцями і гумором вітали юні артисти районного будинку культури та села Тарандинець, демонструючи свою майстерність і талант у цирковому та драматичному жанрах.

20180115 105049

Привітати  підростаюче покоління зі святом Маланки  та Василя -  Новим роком  за старим стилем,   прибули і керівники району – голова районної ради Григорій Угляниця, в.о. голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко,  а також  депутат міської ради Наталія Сухонос.

Григорій  Угляниця, голова районної ради, бажав молоді у році Новому   міцного здоров’я, наполегливості і завзяття, віри у власні сили, а ще  приємних новорічних  сюрпризів, адже під Новий рік збуваються найпотаємніші дива.

 Найщиріші вітання дітлахам  пролунали з вуст і в.о. голови райдержадміністрації Сергія Сіряченка,  а також  депутата міської ради  Наталії Сухонос.

20180115 103104

У фіналі свята зазвучала  новорічна пісня, яка  вишикувала на сцені усіх учасників заходу, а їх було   більше  двохсот, тож аплодисменти дістались  гуртам «Водограй», «Тандем», «Аміра», «Ренесанс», Арт-студія» та багатьом іншим, які заслужили, адже  не одну годину несли позитив у вщент заповнену глядацьку залу.