IMG 20171209 092859 3Міжнародний фестиваль пісні вже в 11 раз скликає  творчі особистості не лише з України, а й з-за кордону. У рамках фестивалю проходять поетичний конкурс «Зірка полину», конкурс дитячого малюнка «Чорнобильська палітра» та виставка майстрів декоративно – прикладного мистецтва.

     Цьогорічні «Чорнобильські мотиви» зібрали в м. Дніпро 148 учасників. Про високий рівень фестивалю свідчить наявність у складі журі трьох народних артистів України – Анатолія Гнатюка (голова), Валентини Степової та Андрія Бабича.

    Головна мета  фестивалю – вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, надання шани загиблим, пошук та розкриття творчих здібностей, які мовою музики, пісні, поезії, образотворчого мистецтва відтворюють історичну правду чорнобильської трагедії, об’єднання талановитих учасників ліквідації та постраждалих від наслідків аварії у єдину велику родину в ім’я щасливого мирного майбутнього України.

IMG 20171209 101247

 IMG 20171209 121045

 

   Делегація представників ГО «Лубенська міська громадська організація інвалідів «Ветерани Чорнобиля» в своєму творчому здобутку має вісім дипломів. У двох номінаціях лубенці ввійшли до числа кращих. Переможцями стали наші земляки Анатолій Куценко (номінація кращий соліст-вокаліст) та юна Ірина Крамаренко (учениця ЗОШ№4) (номінація кращий поет). Організатори фестивалю також дуже високо оцінили творчі роботи Тетяни Дем’янчук.

    Разом ми всі виконуємо головну мету громадськості – щоб суспільство, зокрема молодь, пам’ятало і шанувало кожного героя своєї країни,бо поки існує пам’ять – існує людство.

Цьогорічний фестиваль вкотре підтвердив, що Полтавщина багата мужніми, щирими і талановитими людьми.

   ЛМГОІ «Ветерани Чорнобиля» висловлює вдячність кожному, хто виділив час та кошти на організацію поїздки учасників на фестиваль, його проведення на найвищому рівні, а також сподівається на підтримку у вирішенні питань ліквідаторів, які віддали найважливіше боронячи все людство від наслідків найбільшої техногенної катастрофи.

 

                                                                                                                                                     Голова правління ЛМГОІ «Ветерани Чорнобиля»            

                                                                                                                                                                                                               В.І. Собко