20171201 101342 1 грудня 2017 року в районній раді відбулося спільне засідання постійних комісій районної ради, яке провів голова комісії з питань соціальної сфери та соціального захисту населення Мисник С.І. Участь у роботі комісії взяли начальники відділів та управлінь райдержадміністрації. Питання стосувалися всіх галузей життєдіяльності нашого району. У галузі освіти – це створення опорних навчальних закладів на базі Вовчицького ліцею ім. В.Ф.Мицика та Тарандинцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, затвердження статутів опорних закладів та  Лубенського районного методичного центру. У галузі культури – передача майна закладів у комунальну власність територіальних громад та у зв»язку з цим затвердження їх базової мережі. Голова районної ради Угляниця Г.М. запропонував розглянути питання щодо передачі і бібліотек у комунальну власність сільських рад району.20171201 101253

Депутати погодились з даною пропозицією, але після вивчення цього питання. У галузі охорони здоров’я обговорено питання щодо передачі трансфертів Лубенській міській раді у 2018 році. Також на розгляд було винесено проекти рішень «Про звіт про діяльність голови районної ради за період з листопада 2016 року по листопад 2017 року», «Про звернення депутатів Лубенської районної ради до Президента України, Верховної ради України», «Про Програму соціального захисту населення Лубенського району «Турбота» на 2018-2019 роки», «Про затвердження Комплексної програми розвитку архівної справи в Лубенському районі на 2018 рік», «Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Лубенського району на 2017 рік». Депутатами обговорювалося питання про внесення змін до показників районного бюджету на 2017 рік. Розглянуті проекти рішень про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

      Отже, розглянувши питання порядку денного,  комісією було рекомендовано винести їх на розгляд чергової сесії районної ради, яка відбудеться 6 грудня 2017 року.