Дорогі освітяни!

11111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 Щиро  вітаю Вас з професійним святом – Днем працівника освіти! Днем учителя!

 У нашому житті все починається зі школи . Школа – це дорога , яку пройшов кожен. У школі формується наш світогляд ,  у школі ми ставимо перед собою  завдання до яких  сміливо крокуємо . Школа є тією доріжкою, яка  відкриває нам двері самостійного життя. І , безперечно, екскурсоводом  шкільних стежок є учитель . Саме на вчителя покладена глибока відповідальність , адже потрібно не просто розповісти,  а навчити, заохотити. І сьогодні своїми досягненнями ми завдячуємо  в першу чергу освітянам. Адже яких  би висот не досягала людина чи то політик, інженер, економіст формування її, як особистості,  почалося з шкільної парти.

 Сьогодні Вам, освітянам , виконувати одне з найважливіших завдань -  виховувати підростаюче покоління. А це зовсім не просто. Але Ви справляєтесь із завданням. . Даруєте дітям тепло своїх сердець, вчите рішучості, наполегливості, а водночас гуманності  та духовності. Ви збагачуєте молодь  невичерпними знаннями, даєте слушні поради, на життєвих прикладах вчите дітей   виходити зі складних ситуацій, а ще  допомагаєте  їм обрати  вірний  життєвий шлях, щоб у подальшому вони змогли  стати  справжніми професіоналами  обраної  справи.

    Бути вчителем – це покликання душі і серця . А ще це шалений ритм життя, нестримне бажання активно працювати,  втілювати в життя інноваційні технології.

   Тож   сьогодні, у день свята, я хочу подякувати  усім педагогам, людям, які пов”язали своє життя зі школою  за наполегливість, за самовіддану працю, за вміння навчати і виховувати, розробляти методичні рекомендації і просто належним чином виконувати свою справу. Адже наше майбутнє залежить від  рівня освіченості громадян нашої держави  . А перший шабель освіченості , безперечно, дає  школа,  хоча навики до навчання закладаються ще у дитячому садочку. А в повній мірі знання, звичайно,  закріплюються у школах  та в учбових закладах : коледжах, інститутах, університетах, академіях. 

Тож,  дорогі освітяни, працюйте і надалі в такому режимі, обдаровуйте знаннями наших дітей , щоб ми мали гідних спеціалістів у майбутньому.  

  У день Вашого професійного  свята бажаю Вам міцного здоров”я,  мужності, оптимізму, стриманості та великого  терпіння, адже виховання та навчання ніколи не було легкою справою.  Минув лише  перший місяць  нового навчального року . Тож нехай його продовження порадує нас усіх  великими успіхами.   Нехай Ваша праця приносить лише задоволення, гарний настрій та високі результати на освітянській ниві. Зі святом!

 

                                    Народний депутат України                                                                         Ігор Мосійчук