748A9671 копия 1Шановні вчителі, працівники освіти, ветерани педагогічної професії!

Золота осінь кожної першої неділі жовтня дарує нам день для особливого свята – Дня вчителя. Світова ж спільнота визначила для пошанування педагогів 5 жовтня. А я переконаний, що вчителів потрібно шанувати і підтримувати щодня, адже ніхто не проводить стільки часу з нашими дітьми і відкриває їм дорогу у доросле життя, рятує від помилок і підтримує таланти.

Ви, дорогі вчителі, ростите і виховуєте майбутнє – нових професорів і офіцерів, керівників і митців, лікарів і будівельників. Як можна переоцінити одну з найвідповідальніших і найважливіших професій?

У кожного з нас була перша вчителька, яка стає рідною людиною, допомагає крокувати не тільки країною знань, а й робити перші впевнені кроки по життю. Комусь щастить зустріти свого Вчителя у професії, у життєвій науці. Саме учитель разом з батьками формує особистість людини, дає знання, передає їй цінності і культуру.

Сам багато років був викладачем, то ж, як ніхто, розумію всю складність, відповідальність, але й щастя вчительської долі, коли твої учні виростають, стають самостійними і успішними!

Як парламентар, все роблю для того, аби наші діти вчилися, а вам працювалося  в достойних умовах. Добився від держави коштів на ремонти, заміну вікон, енергомодернізацію й закупівлю обладнання для сотень шкіл нашого округу і вже є відчутні результати на мільйони гривень.

Дякую, що засіваєте дитячі серця зернинками любові до рідного краю, вклоняюся доземно за вашу невтомну працю!

Бажаю, щоб ваші віддані знання, час, терпіння і доброта поверталися вам гідною винагородою за роботу, добробутом, вдячними учнями, а доля дарувала професійне і життєве довголіття!

Щиро Ваш,                

Народний депутат України Костянтин Іщейкін