2 1185 1Осіннє ярмаркування лубенців Традиційно з нагоди відзначення Дня міста у Лубнах проходить святковий ярмарок, який користується неабияким попитом у містян та гостей Лубен. Зазвичай, ті, хто планують вигідно скупитися, з раннього ранку поспішають на центральну вулицю міста, де від площі Ярмаркової починається те саме ярмаркове дійство. Недільний ранок 24 вересня винятком не став, не заважала відвідувачам похмура дощова погода, адже покупці з досвідом знають: найкращий асортимент і найвигідніша ціна саме на початку ярмаркування.

Тим більше містяни зазвичай надають перевагу місцевим виробникам і чекають саме цього дня, аби купити м’яса, зерна, овочів та фруктів від лубенських сільгосптоваровиробників. Тож біля машин ПП «Парущенко», де пропонували зерно, овочі, олію,ФГ «Род» - овочі, ПП «Тютюнник» - олію швидко утворилися черги. Як і завжди, попитом користувалися чаї Дослідної станції лікарських рослин, про цілющі властивості яких розповідали працівники та директор підприємства, депутат районної ради Олексій Устименко. Чималий асортимент саджанців пропонував ПП Федько, овочів, фруктів, саджанців та домашніх наливок – відомий господарник із Семенівщини Микола Дикун.

Окрім того, для охочих скупитися не бракувало хлібо-булочних, кондитерських, ковбасних виробів, риби, молочної продукції, меду тощо. Досить широкий асортимент одягу, кераміки, виробів з дерева, різноманітних поробок теж не залишилися без уваги.

 

За матеріалами сайту Лубенської райдержадміністрації