1 133712 липня у  районній раді  відбулося  спільне засідання постійних комісій з питань законності, правопорядку, місцевого самоврядування, депутатської  діяльності та етики, зв»язків з громадськістю, антикорупційної політики та з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування.  Участь у засіданні  взяли  голова районної ради Григорій Угляниця, голова  райдержадміністрації Тетяна Качаненко, заступник голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко, начальник управління відділу у Лубенському районі Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області Ніна Малюта. Члени комісій розглянули  ряд питань порядку денного чергової сесії районної ради, яка відбудеться 20  липня.   

     Так, на пленарному засіданні ради голова райдержадміністрації буде звітувати про роботу.  Звіт розміщено на офіційному сайті районної ради, з ним можуть ознайомитися як депутати,  так і усі бажаючі. Депутати внесли пропозиції щодо звіту, а  саме:    докладно заслухати інформацію щодо  використання коштів, виділених  на освоєння  програми делегованих повноважень.  Усі  пропозиції , як запевнила, голова райдержадміністрації,  буде взято до уваги.

 

Три питання загалу представив  начальник відділу з питань  оборонно-мобілізаційної роботи та  цивільного захисту райдержадміністрації Микола Чудак: «Про хід виконання довготермінової комплексної  Програми мобілізаційної підготовки  Лубенського району на 2014-2020 роки»; «Про хід виконання районної комплексної Програми у сфері  захисту населення і територій  від надзвичайних ситуацій техногенного  та природного характеру в Лубенському районі на 2016-2020 роки»; «Про виконання комплексної Програми вдосконалення  та розвитку системи централізованого оповіщення Лубенського району на 2012-2016». Після тривало обговорення  депутатами внесено пропозицію  запросити  на сесію  керівника ГО «Спас» Віктора Новікова, військового комісара Лубенського районного  військового комісаріату  Віталія Лучного, з метою співдоповіді по питанню  виконання довготермінової комплексної Програми мобілізаційної підготовки  Лубенського району на 2014-2020 роки.

Винесено на доопрацювання  питання щодо  затвердження тимчасового  порядку  видалення дерев, кущів,  багаторічних  та інших  зелених насаджень  за межами  населених пунктів на території Лубенського району.

  Наразі рекомендовано винести на розгляд  сесії  ряд земельних питань щодо  затвердження   технічної  документації  з нормативної грошової  оцінки  земельних  ділянок.