dscn4493Призначено нового керівника Лубенського відділу поліції  Наказом Головного Управління Національної поліції в Полтавській області від 12 травня 2017 року начальником Лубенського відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Полтавській області призначений полковник поліції Овчаренко Василь Сергійович.

Овчаренко Василь Сергійович народився і виріс в с. Вязівок Лубенського району. Освіта вища юридична. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1980 році.За час кар’єри правозахисника працював на різних посадах у підрозділах Полтавської, Львівської та Одеської областей. До призначення в Лубни очолював Кобеляцький відділ поліції.

 

Привітати новопризначеного керівника поліції прийшли посадові особи міста та району, голова міської ради Олександр Грицаєнко, голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко, голова районної ради Григорій Угляниця, керівник місцевої прокуратури Олександр Соболєв, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко та начальник відділу з питань оборонно-мобілізаційної роботи та цивільного захисту райдержадміністрації Микола Чудак. Тетяна Качаненко побажала новому очільнику лубенської поліції успіхів у справі боротьби зі злочинністю та висловила надію, що наступна ротація кадрів відбудеться ще нескоро.

В свою чергу Василь Сергійович висловив слова подяки за вітання і виявлену довіру та запевнив присутніх, що у спільній співпраці зробить усе від нього залежне задля покращення ситуації в місті і районі, аби жителі Лубенщини почували себе захищеними.

 

За матеріалами сайту Лубенської райдержадміністрації