555-22227 травня у школах  Лубенського району для 158 випускників   пролунав  оснанній дзвоник. У цей день учні прощалися зі школою, вчителями – усіма , хто вів їх упродовж 11 років шкільною стежкою, сіючи добре, мудре, вічне.

Голова районної ради Григорій Угляниця побував на святі у Войнихівській ЗШ. Тут на урочистій лінійці зібралися школярі, батьки, громада села аби розділити  з випускниками радість закінчення навчального  закладу та  шкільного року.

Відкрив  лінійку директор Войнихівської ЗШ Григорій Носенко. Він  наголосив на тому, що для дітей і батьків сьогодні важливе і хвилююче свято, адже відкриваються перспективи дорослого  життя і головне вдало обрати шлях, не зволікати настановами батьків.

 

 

Про те, що  потрібно пам»ятати рідну школу, шанувати батьків, вчителів-наставників  говорив у своєму виступі голова районної ради Григорій Угляниця.

Наснаги, успіхів, вдалих літніх канікул  бажав усім сільський голова  Войнихівської ЗШ

Григорій Носенко.

Шестеро випускників  отримали в дарунок від  двадцяти трьох першокласників  стрічки та дзвіночки  на згадку.

             Представник ТОВ «Баришівська зернова компанія» Олена Пархоменко  вручила школі сертифікат на 2000 грн., його буде використано на оздоровлення дітей 1-4  -  «гаряча» пора вступу до навчальних закладів, тож сподіваємося, що вони не підведуть своїх педагогів і батьків і усі досягнуть поставленої мети.