20859                                                           

29 листопада у районному будинку культури було багатолюдно. Тут зібралися 17 колективів художньої самодіяльності району аби продемонструвати власні вміння і талант, успіхи і досягнення, якими багаті, землякам-лубенцям. Участь у заході взяв голова районної ради Григорій Угляниця.

 Зі сцени гучно та яскраво лунали виступи майстрів пісні і танцю, які не уявляють своє життя без сцени, репетицій, численних конкурсів і фестивалів. Тож під шквал аплодисментів глядачі зустрічали гурт «Українська Швейцарія», вокальний жіночий ансамбль «Любисток», хор «Оберіг», циркову студію «Маска», музично-драматичний колектив «Жарти», чоловічий вокальний ансамбль, лялькову студію «Гостинець», гурт «Троїсті музики», бального танцю «Тандем», східного танцю «Аміра» та інші.

 

 

Із захватом вітали і такі славнозвісні танцювальні колективи   як «Перлина» та «Водограй», що неодноразово підкорювали вершини Міжнародних фестивалів у Німеччині, Польщі, Литві, Болгарії.

По закінченню звітного концерту голова районної ради Григорій Угляниця подякував творчим лубенця, від імені усіх глядачів, за миті подарованої насолоди, висловивши переконання, що наступного року концерт буде не менш яскравий, адже колективи Посульського краю – це гордість району.