1 70430 жовтня на Лубенщині вітали працівників соціальної сфери України, серед яких спеціалісти управління Пенсійного фонду України у м. Лубни та Лубенському районі, управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, міськрайонного центру зайнятості, територіального центру соціального обслуговування райдержадміністрації, Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, Лубенського товариства Червоного Хреста, міськрайонної спілки жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України», міськрайонної спілки багатодітних матерів, фондів та багато інших. Захід проходив за участі голови районної ради Олександра Темченка, заступника голови райдержадміністрації Тетяни Сергієнко.

Олександр Темченко зауважив, що працювати з людьми нелегко. Робота вимагає відповідальності і відданості, а головне - гуманізму. Усі працівники служб гідно справляються з цим завданням. Він побажав присутнім міцного здоров»я, сімейного благополуччя та достатку, щоб і надалі вистачало витримки, доброти, привітності для здійснення добрих справ.   

 

   

За професіоналізм та небайдужість їм усім дякувала заступник голови райдержадміністрації Тетяна Сергієнко. За її словами, до працівників соціальної сфери поставлені серйозні вимоги щодо чуйного ставлення до людей та надання професійної допомоги населенню.

З нагоди професійного свята грамоти Департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації отримали Тетяна Фоменко та Наталія Сергієнко. Почесними грамотами районної ради та райдержадміністрації нагороджені: Білик Людмила Григорівна, начальник відділу з питань призначення та перерахунку пенсій управління Пенсійного фонду України в м. Лубнах та Лубенському районі, Борисюк Ірина Юріївна, провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Лубенського міськрайонного центру зайнятості, Бурдим Віта Вікторівна, провідний спеціаліст відділу грошових виплат і компенсацій управління праці та соціального захисту райдержадміністрації, Ісаєнко Наталія Василівна,  начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, Радченко Оксана Миколаївна, головний спеціаліст Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Рудик Юлія Петрівна, головний спеціаліст служби у справах дітей райдержадміністрації, Севертока Алла Вікторівна, соціальний працівник відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Територіального центру соціального обслуговування, Шевченко Валентина Василівна, провідний спеціаліст Лубенської міжрайонної виконавчої дирекції Полтавського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Юхименко Юлія Григорівна, головний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку управління праці та соціального захисту райдержадміністрації.

6 133

А потім працівники художньої самодіяльності порадували усіх незабутнім концертом. Тож виступи Олексія, Віри, Катерини Звержинської, Катерини Кондратенко, Назара Петрусенка, учасників колективу бального танцю «Тандем» та циркової студії «Маска», Олександра та Оксани Магомедоої, Алли Золотоверх, Світлани Руденко, Юрія Задорожнього, народного жіночого ансамблю «Любисток» та інших. Свій талант продемонстрували директор Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ірина Харченко та працівник ТЦСО Інна Сизоненко.