1 700Роман Крутько загинув 22 жовтня минулого року у зоні проведення антитерористичної операції. Для своїх земляків він назавжди залишиться справжнім патріотом, а пам'ять про нього згуртовує усіх нас. Роман Іванович був серед перших, хто пішов захищати рідну землю і наше мирне сьогодення. З ініціативи сільської громади у Вовчику започаткована добра традиція – вшанування пам’яті Романа Крутька проведенням турніру з міні-футболу з врученням перехідного кубка.

 

 

До присутніх звернулися сільський голова Вовчицької сільської ради Ольга Козловська, дружина Романа Івановича – Валентина Михайлівна, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Сергієнко. Присутні поділилися спогадами про героя АТО Романа Крутька, який ціною власного життя, виборював нам мирне небо над головою. Про біль утрати говорила і дружина Романа Івановича Валентина Михайлівна.

2 562

Потім розпочалась гра. Переможцями першого турніру стала футбольна команда з Тарандинців, яка отримала грамоту та перехідний кубок, грамотою за друге місце нагороджена команда с. Вовчик, за третє – команда с. Снітин.

Цього дня Тетяна Сергієнко, Микола Чудак та Віталій Лучний поклали квіти до могили Романа Крутька.